«

»

Er det sundt at spise fisk? Eller at spise andet, som stammer fra havet?

Havet er desværre blevet den helt store kloak, og der er efterhånden ingen steder i havet – selv på de dybeste steder som Marianergraven, hvor man ikke finder forurening. Det har længe været kendt, at for eksempel tunfisk har høje niveauer af kviksølv i deres muskelvæv – det kød man køber på dåser, og jo mere man undersøger andre arter i havet, jo flere arter opdager man indeholder enten kemikalier eller plastic og andre ubehagelig ting i deres tarmkanal eller væv. Spiser man muslinger, østers og andre delikatesser, som ernærer sig ved at filtrere havvandet, kan man være helt sikker på, at det ikke længere er blot delikatessen, man fortærer – god appetit…:)

Linket er til en artikel om emnet: https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2017/feb/14/sea-to-plate-plastic-got-into-fish

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *